Sportlov v. 8

Sportlov v. 8

Verksamheten utgår hela lovet från Havets fritids(F-1), öppning och stängning är där varje dag. Telefonnumret dit är 0416-27247. Anmäl alltid om Ert barn inte kommer på angiven tid, så behöver vi inte ringa Er.

Våra fasta tider är: frukost kl.7.30, lunch kl. 11.30 och mellanmål kl.14.00.

Viktigt! Vi är ute en stund varje dag därför är det viktigt att Ert barn har bra kläder – alltså kläder efter väder!

Måndagen den 16 februari:                                                                                   Förmiddag: lekar i idrottshallen…                                                                   Eftermiddag: Vi har olika aktiviteter på skolgården bl a tipsrunda och poängjakt. Efter mellis har vi spel/dator och fri lek.                                                                             Vi jobbar: Emma, Marie, Mattilde, Saara, Gudrun, Tobias, Saif, Sandra och Sofie.

Tisdagen den 17 februari:                                                                                       Förmiddag: Vi bakar semlor, pysslar och har fri lek.                                    Eftermiddag: Vi går till Eiser fritid och provar på luftgevärskytte.                                 Vi jobbar: Marie, Emma, Mattilde, Saara, Gudrun, Camilla, Saif, Tobias och Sandra.

Onsdagen den 18 februari:                                                                                   Förmiddag: Vi går till idrottshallen och provar på bordtennis.                  Eftermiddag: Vi ser på film, har spel/dator och fri lek.                                                   Vi jobbar: Emma, Marie, Mattilde, Saif, Camilla, Tobias, Sandra och Gudrun.

Torsdagen den 19 februari:                                                                                  Förmiddag: Prova på golf i idrottshallen. Golfinstruktörer besöker oss och bygger upp en bana. Vi går gruppvis dit.                                                                    Eftermiddag: Utevistelse, skapande och fri lek.                                                               Vi jobbar: Marie, Mattilde, Saara, Gudrun, Tobias, Saif och Sandra.

Fredagen den 20 februari:                                                                                   Förmiddag: Vi går ca 9.30 går vi till Mossens lekplats och är tillbaka till lunch. Eftermiddag: Vi bakar, har ansiktsmålning, spel/dator och fri lek.                                Vi jobbar: Evelina, Mattilde, Sandra, Camilla, Gudrun, Tobias och Saif.

 

Vi ser framemot ett härligt lov!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *