Jullov 2018/2019

JULLOV PÅ FRITIDS

Verksamheten utgår hela lovet från Havets fritids(F-1), öppning och stängning är där varje dag. Telefonnumret dit är 0416-27247. Mobilnumret till vår IPad är 0730 12 14 33, skicka gärna sms direkt till den. Anmäl alltid om Ert barn inte kommer på angiven tid, så behöver vi inte ringa Er. Våra fasta tider är: frukost kl. 7.30, lunch kl. 11.30 och mellanmål kl. 14.00.

Viktigt! Vi är ute en stund varje dag därför är det viktigt att Ert barn har bra kläder – alltså kläder efter väder!

Torsdagen den 27 december:            

Förmiddag: Vi skapar olika nyårsdekorationer. De som vill börjar på en almanacka för 2019. Vid snö så har vi pulkarace, annars lek i idrottshallen. Eftermiddag: Vi går till tomtemuseet, har ansiktsmålning och dansar Just Dance. Vi jobbar: Camilla, Albert, Renée, Ida H och Ida N.

Fredagen den 28 december:             

Förmiddag: Vi går till Malenas park och matar änderna och har pedagogisk lek. Eftermiddag : Vi fortsätter med våra nyårsdekorationer och bakar pepparkakor. Vi jobbar: Albert, Ida N, Renée och Ida H.

__________________________

Onsdagen den 2 Januari:                    

Förmiddag: Vi leker lekar i idrottshallen och har pedagogisk lek.    Eftermiddag: Vi tillverkar egna snurror av pärlor – som vi provar… De som vill fortsätter/börjar på en egen almanacka för 2019. Vi jobbar: Albert, Tobias, Jeanette, Felizia, Gudrun och Jonathan.

Torsdagen den 3 januari:                      

Förmiddag: Vi går till Mossens lekplats kl. 9.30. Tillbaka till lunch.        Eftermiddag: Vi har skapande, fortsätter ev. med våra almanackor och har pedagogisk lek. Vi jobbar: Jeanette, Adam, Kevin, Felizia, Tobias, Gudrun och Camilla.

Fredagen den 4 januari:                       

Förmiddag: Vi skapar fina snögubbar av glitter, lim och raklödder.            Eftermiddag: Vi bakar scones som vi njuter av till mellanmål. Vi jobbar: Tobias, Kevin, Jeanette, Julia, Gudrun och Adam.               

_________________________

Måndagen den 7 januari:                     

Förmiddag: Vi leker lekar i idrottshallen, spelar spel och har pedagogisk lek. Eftermiddag: Vi har en musikquiz, leker lekar utomhus och har pedagogisk lek.                

Tisdagen den 8 januari:                     

Förmiddag: Vi gör en hinderbana i idrottshallen. Vi går i omgångar dit. Eftermiddag: Utevistelse med tipsrunda. Efter mellanmålet ser vi på film.               

Onsdagen den 9 januari börjar skolan kl. 8.00.

God jul och Gott nytt år önskar vi alla barn och föräldrar. Vi hoppas att ni alla får ett riktigt härligt jullov!

    Mvh/Fritidspersonalen

Med reservation för eventuella ändringar p g a väder eller sjukdomar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *