Jullov 2016/2017

JULLOV PÅ FRITIDS

Verksamheten utgår hela lovet från Havets fritids(F-1), öppning och stängning är där varje dag. Telefonnumret dit är 0416-27247. Mobilnumret till vår IPad är 0730 12 14 33, skicka gärna sms direkt till den. Anmäl alltid om Ert barn inte kommer på angiven tid, så behöver vi inte ringa Er.

Våra fasta tider är: frukost kl.7.30, lunch kl. 11.30 och mellanmål kl.14.00.

Viktigt! Vi är ute en stund varje dag därför är det viktigt att Ert barn har bra kläder – alltså kläder efter väder!

Torsdagen den 22 december:

Förmiddag: Vi skapar olika juldekorationer och leker i idrottshallen.  Eftermiddag: Vi bakar i köket på ovanvåningen, har ansiktsmålning och lyssnar på julmusik. Vi jobbar: Jeanette, Tobias, Gudrun, Saara, Mattias, Jonathan, Mimmi, Sebastian, Albert och Adam.

Fredagen den 23 december:                                  

Förmiddag: Vi tillverkar julgodis och spelar spel och iPad.             Eftermiddag: Vi går till Malenas park och matar änderna, sen fortsätter vi med julpyssel och har pedagogisk lek. Vi jobbar: Adam, Sebastian, Jonathan, Felizia, Mimmi och Tobias.

_________________________

Tisdagen den 27 december:

Förmiddag: Vi leker lekar i idrottshallen. Eftermiddag: Vi tillverkar egna snurror av pärlor – som vi provar… De som vill börjar på en egen almanacka för 2017. Vi jobbar: Kathe, Tobias, Adam, Cathrine, Jonathan, Camilla, Mimmi, Felizia och Sebastian. 

Onsdagen den 28 december:

Förmiddag: Vi går till Mossens lekplats kl. 9.30. Tillbaka till lunch.              Eftermiddag: Vi har skapande, fortsätter ev. med våra almanackor och har pedagogisk lek. Vi jobbar: Jeanette, Camilla, Jonathan, Tobias, Sebastian, Albert, Kathe, Mimmi, Felizia och Adam. 

Torsdagen den 29 december:

Förmiddag: Vi skapar fina nyårsdekorationer. Eftermiddag: Vi bakar scones som vi njuter av till mellanmål. Vi jobbar: Tobias, Sebastian, Adam, Jeanette, Albert, Cathrine, Mimmi, Felizia och Jonathan.

Fredagen den 30 december:

Förmiddag: Vi leker lekar i idrottshallen, spelar spel och iPad. Eftermiddag: Vi ser på film och fortsätter med nyårspyssel.                       Vi jobbar: Tobias, Adam, Jonathan, Cathrine, Mimmi, Felizia och Albert.

 ______________________

Måndagen den 2 januari:

Förmiddag: Vi leker lekar i idrottshallen. Eftermiddag: Vi målar med flaskfärg och lyssnar på musik på smartboarden. Vi jobbar: Tobias, Camilla, Jonathan, Mattias, Cathrine, Albert, Gudrun, Felizia och Adam.

Tisdagen den 3 januari:

Förmiddag: Klockan 9.30 går vi till Backarnas lekplats. Vi är tillbaka till lunch kl. 11.30. Eftermiddag: Vi bakar Kladdkakemuffins, har ansiktsmålning och spelar spel eller iPad. Vi jobbar: Camilla, Tobias, Jonathan, Jeanette, Adam, Cathrine, Mattias, Gudrun, Felizia och Albert. 

Onsdagen den 4 januari:

Förmiddag: Aktivitet efter barnens önskemål och pedagogisk lek.      Eftermiddag: Utevistelse, sen skapar vi av krympplats och cernitlera.         Vi jobbar: Jeanette, Adam, Jonathan, Mattias, Camilla, Albert, Gudrun, Felizia och Tobias.

Torsdagen den 5 januari:

Förmiddag: Vi leker lekar i idrottshallen, fortsätter med vårt skapande och har pedagogisk lek. Eftermiddag: Utevistelse, sen ser vi på film och spelar spel eller iPad. Vi jobbar: Tobias, Jeanette, Jonathan, Cathrine, Albert, Adam, Felizia och Mattias.

____________________________

Måndagen den 9 januari:

STÄNGT PÅ FRITIDS! Ha en härlig dag! 

Tisdagen den 10 januari:

Förmiddag: Vi leker lekar i idrottshallen eller skapar snögubbar av olika material. Eftermiddag: Utevistelse, sen byter Havet och Himlen/Galaxen aktivitet. Vi skapar snögubbar av olika material eller leker lekar i idrottshallen. Vi jobbar: Lisa, Kathe, Tobias, Albert, Adam, Mattias, Felizia och Sebastian.

God jul och Gott nytt år önskar vi alla barn och föräldrar. Vi hoppas att ni alla får ett riktigt härligt jullov!

Mvh/Fritidspersonalen

 

Med reservation för eventuella ändringar p g a väder eller sjukdomar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *