Höstlov v. 44

HÖSTLOV v. 44

Verksamheten utgår hela veckan från Havets fritids(F-1), öppning och stängning är där varje dag. Telefonnumret dit är 0416-27247. Mobilnumret till vår IPad är 0730 12 14 33, skicka gärna sms direkt till den. Anmäl alltid om Ert barn inte kommer på angiven tid, så behöver vi inte ringa Er. Våra fasta tider är: frukost kl.7.30, lunch kl. 11.30 och mellanmål kl.14.00.

Viktigt! Vi är ute en stund varje dag därför är det viktigt att Ert barn har bra kläder – alltså kläder efter väder!

Måndagen den 31 oktober:

Förmiddag: Havet – lekar i idrottshallen: Monsterfesten och Häxlimbo. Himlen/Galaxen – Skapande, vi gör fina skelett av tops och Halloweenhattar. Eftermiddag: Utevistelse, efter utevistelse byter avdelningarna aktivitet.

Tisdagen den 1 november:

Förmiddag: Några provar på luftgevärskytte(från år 1) på Eiser Fritid, vi går dit gruppvis. Några leker i idrottshallen eller har fri lek. Eftermiddag: Disco med olika musiklekar i Havets lokaler. Vi har också ansiktsmålning, iPad och fri lek.

Onsdagen den 2 november:

Förmiddag: Vi bakar cup cakes – muffins med dekorationer. Skapar pärlfigurer med Halloweentema. Eftermiddag: De som vill leker olika Halloweenlekar. Vi skapar med flaskfärg och har fri lek.

Torsdagen den 3 november:

Förmiddag: Havets, Himlens och Galaxens fritidsbarn går tillsammans ca kl. 9.30 till Mossens lekplats/utegymmet och är tillbaka till lunch. Eftermiddag: Ansiktsmålning, filmvisning och fri lek.

Fredagen den 4 november:

Förmiddag: Vi bakar Äpplepaj i Himlens kök. Till lunch bjuds vi på Halloweenmiddag kl. 11 i matsalen. Kom gärna utklädd! Eftermiddag: Vi går en tipsrunda utomhus, spelar iPad och har fri lek.

Vi ser framemot ett härligt lov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *