Höstlov 2017

HÖSTLOV v. 44

Verksamheten utgår hela veckan från Havets fritids(F-1), öppning och stängning är där varje dag. Telefonnumret dit är 0416-27247. Numret till vår IPad är 0730 12 14 33, skicka gärna sms direkt till den. Anmäl alltid om Ert barn inte kommer på angiven tid, så behöver vi inte ringa Er. Våra fasta tider är: frukost kl.7.30, lunch kl. 11.30 och mellanmål kl.14.00.

Viktigt! Vi är ute en stund varje dag därför är det viktigt att Ert barn har bra kläder – alltså kläder efter väder!                                                                                                                                                                                      Måndagen den 30 oktober:

Förmiddag: Vi gör en Inte röra golvet bana i idrottshallen. Vi går gruppvis dit.  Skapande med Halloweentema bl a hattar och kort. Eftermiddag: Utevistelse med olika aktiviteter. Fortsatt skapande och iPad efter mellis.

Tisdagen den 31 oktober:

Förmiddag: Havet går till Rallyskogen. Himlen och Galaxen går till Mossens lekplats. Vi går ca kl. 9.30 och är tillbaka till lunch. Eftermiddag: Disco med olika musiklekar i Havets lokaler. Vi har också ansiktsmålning, iPad och pedagogisk lek.

Onsdagen den 1 november:

Förmiddag: Vi spelar fotboll på grusplanen(vid dåligt väder är vi i idrottshallen). Vi skapar pärlfigurer och mobiler med Halloweentema. Eftermiddag: Vi har filmvisning och pedagogisk lek.

Torsdagen den 2 november:

Förmiddag: Några provar på luftgevärsskytte(från år 1) på Eiser Fritid, vi går dit gruppvis. Några leker i idrottshallen eller har pedagogisk lek. Eftermiddag: Till lunch bjuds vi på Halloweenmiddag i matsalen. Kom gärna utklädd! Vi har fortsatt skapande och pedagogisk lek.

Fredagen den 3 november:

Förmiddag: Vi bakar Äpplepaj i Himlens kök, leker lekar i idrottshallen bla Monsterfesten. Eftermiddag: Vi går en tipsrunda utomhus, spelar iPad och har pedagogisk lek.

Vi ser framemot ett härligt lov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *