Händer på fritids 28-29/9 -17

Händer på fritids

Studiedagarna den 28-29 september 2017

Verksamheten utgår från Havets fritids(F-1), öppning och stängning är där. Efter frukost delar vi upp oss: Havet och Himlen/Galaxen. Telefonnumret till Havet är 0416-27247. Mobilnumret till vår IPad är 0730 12 14 33, skicka gärna sms direkt till den om det blir någon ändring. Anmäl alltid om Ert barn inte kommer på angiven tid, så behöver vi inte ringa Er.

Våra fasta tider är: frukost kl.7.30, lunch kl. 11.30 och mellanmål kl.14.00.

Torsdag 28 september:

Havet:                                                                                                                 Förmiddag: Pärlfigurer, skapande med flaskfärg och pedagogisk lek. Eftermiddag: Utevistelse med blindbana, komma rätt och innebandy. Efter mellanmålet ser vi på film.

Himlen/Galaxen:                                                                                                        Förmiddag: Vi skapar fartygsfönster, svårsmälta jordgubbar och har pedagogisk lek.                                                                                                                               Eftermiddag: Utevistelse tillsammans med Havet. Efter mellanmålet ser vi på film.

Fredag 29 september:

Havet:                                                                                                                 Förmiddag: Går gruppvis till idrottshallen, tar fram pysselvagnen och har pedagogisk lek.                                                                                                      Eftermiddag: En stunds utevistelse med musik och hopprep. Sen har vi ansiktsmålning och iPad.

Himlen/Galaxen:                                                                              Förmiddag: Skapar klart påbörjade projekt och några bakar.              Eftermiddag: En stunds utevistelse med musik och hopprep. Efter mellanmålet går vi till idrottshallen, det erbjuds också ansiktsmålning.

Vi hoppas på härliga dagar/Fritidspersonalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *